Choď na obsah Choď na menu
 


6.ročník offroad Vrbina

11. 10. 2012

 

V sobotu 06.10.2012 sa v jeden deň konali hneď tri offroadové akcie : MSR offroad trial Luky v Brezne , stretnutie v Nitrianskom Pravne pod záštitou Offroad klubu Prievidza a 6 ročník offroad Vrbina Nitra. My sme sa rozhodli pre nás najbližšiu akciu a to už 6 ročník offroad Vrbina Nitra na Koliňanskom kopci, ktorý organizoval Kmoter.

                Okrem povolení na vstup do vojenského výcvikového priestoru sa mu podarilo vybaviť aj krásne slnečné a teplé počasie. Účasť bola slušná okolo 30 vozidiel rozdelených do troch kategórií a to dlhé, krátke a špeciály. Na nich čakalo 5 sekcií rozhodených po vojenskom priestore a ako bonus Dindajova jama plná vody a blata. Komu by toto nestačilo ešte mohol voľne jazdiť v celom priestore.

                Trialové pravidlá boli voľnejšie ako je zvykom v podujatiach MSR a posádky neboli limitované ani časom v sekcii. To prispelo k celkovej pohodovej a uvoľnenej atmosfére celého stretnutia a výborné pojazdenie.

Keby boli tak každý víkend tri offroadové akcie to by bola paráda. A keby sa umúdrili zodpovedný na MO SR a sprístupnili by na víkendy na prenájom všetky vojenské výcvikové priestory, ktoré sú na to vhodné. 

 

Náhľad fotografií zo zložky Offroad Vrbina 2012