Choď na obsah Choď na menu
 


Novinky

Príspevky

Zlaté Drnovice

2. 10. 2012

   Ako by povedal Dušan Randýsek: " Testujeme závodením" :-) A oplatilo sa. Šesť hodinový offroadmaratón v Drnoviciach okrem prvenstva ukázal, že Arctic Cat je skvelo pripravený zdolávať aj takto naročné preteky. Spolupráca Motospol offroadteamu s Randýskom týmto len začína. Čaká nás ešte veľa testovacích, ale aj ostrých kilometrov v sedadle neskrotnej mačky.

 

IX. HunGarian Baja 2012

4. 9. 2012

 

Svetový pohár FIA sa do svojej druhej polovice prehupol dobre známou súťažou HunGarian Baja. Do Maďarska sa dostavili posádky tradičné, ale aj tie ktoré tu bežne nevídať. Skúsený matador Jean-Louis Schlesser a navrátilec Khalifa Al Mutaiwei prišli obaja s cieľom získať výhodu nad tým druhým, v celkovom poradí Pohára ich v prospech 62-ročného Francúza delili len štyri body.

 
(Celý článok..) | Rubrika: Novinky | Fotografie: HungarianBaja 2012

EXtrem offroad festival ČAVOJ Cb-one 2012

13. 8. 2012

  Prinášame Vám foto : Extrem offroad festival ČAVOJ Cb-one 2012

 

Rábaköz Kupa - Slovenský štvorlístok v akcii

29. 5. 2012


V maďarskom kúpeľnom meste Kapuvár, len na skok od slovenských hraníc, sa v prvej polovici mája v hojnom počte zišli vyznávači cross country rally. Veď nemusí to byť len púšť po ktorej sa preháňajú terénne špeciály rôznych značiek a veľkostí, rovnako dobre poslúži aj úrodná maďarská nížina.

 

Budapest - Bratislava rally

15. 5. 2012

    

     Neodolali sme a vyskúšali sme si víkendovú verziu súťaže Budapešť - Bamako z Budapešti do Bratislavy. Štartové pole bolo zhruba pol na pol rozdelené medzi slovenských a maďarských účastníkov. Štart bol v sobotu ráno okolo ôsmej z Budapešti.

 

Motoride XL Sand Rally 2012

22. 4. 2012

Niet nad dobrý pretek, s dobrou partiou, v dobrom prostredí a dobre dostupný. Tú možnosť máte už po tretí krát. Populárna „rally“ na piesku pre ťažké endurá je jednoducho opäť tu.

 

Tisovec v skratke

16. 4. 2012

 Sobota - náročnejšia trať, kratšia o 20 km. Zopár hustých výjazdov, ktoré boli na naviják aj pre tvz. špeciály, my ich voláme mastodontami - veľké autá s veľkými kolesami 38 a viac viď Lubo Stano :-))

 

Ranné info z Tisovca.

14. 4. 2012

 Včera bolo krásne slnečno, všetci dobre naladení... Dnes to vyzerá, že nám aj zaprší, ale je veľmi prijemne. Top (strechu) sme včera zalepili a môžme vyrazit. Rasťo (Mercedes G) vrátil spojovačku do pôvodného stavu pomocou navijáku.

 

Offroad Tisovec 2012

13. 4. 2012

 

    V rubrike fotoalbum Vám prinášame aktuálne zábery z akcie Offroad Tisovec 2012. Andy a Sisa majú dnešnú trophy úspešne za sebou. Toyota šlape bez akýchkoľvek problémov. Menšou úpravou prešla iba ľavá časť strechy, ktorá sa nevyhla stromu pri strmom zjazde, čo je vidieť na jednej s fotografií.

 

Trialový víkend v Bratislave

9. 11. 2011

Záverečný pretek Majstrovstiev Slovenska v triale máme za dverami. Už tento víkend sa stretnú nadšenci tejto offroadovej disciplíny v X-centre v Bratislave, kde sa dozvieme aj mená tých najúspešnejších trialových majstrov. Offroadteam.sk budú reprezentovať tri posádky.