Choď na obsah Choď na menu
 


TISOVEC SA POSÚVA NA NOVÝ TERMÍN!!! 15  18.4.2010
Oznámenia a upozornenia

Oficiálne vyhlásenie OFF ROAD CLUBU TISOVEC.

Vážení zaregistrovaní účastníci OFF ROAD TISOVEC 2010.
Po dôkladnom zvážení všetkých okolností, súvisiacich s tohtoročnou akciou, ktorá sa mala konať v dňoch 25 – 28.3.2010, sme nútení Vám oznámiť zmenu termínu uskutočnenia akcie.

OFF ROAD TISOVEC 2010 sa uskutoční v náhradnom termíne, v dňoch 15 –18.4.2010.

Sme si vedomí možných komplikácií, ktoré Vám vzniknú so zmenou termínu a vopred sa Vám za ne ospravedlňujeme.
Dôvody, ktoré nás k tomuto kroku viedli, sú natoľko vážne, že naše stanovisko je definitívne.
Vzhľadom na doterajší vývoj počasia je neustále 70% trate nezjazdnej, z dôvodu hrubej vrstvy ľadu. Keďže predpovede počasia sú nepriaznivé pre zlepšenie podmienok na trati, nie je možné zabezpečiť dostatočnú bezpečnosť zúčastnených posádok, čo je pre nás najvyššou prioritou. Ak by sa akcia konala v pôvodnom termíne, zaručene by došlo k výrazným redukciám plánovaných úsekov z dôvodu ich nezjazdnosti a  vytváraniu kolón na náročnejších miestach, čím by úroveň a kvalita tisovského offroadu výrazne klesla.
Verte nám, že akákoľvek zmena termínu je pre nás taktiež náročná, z dôvodu organizačného a aj administratívneho, avšak  uvedené priority (bezpečnosť posádok a zachovanie nasadeného štandardu našich doterajších akcií) sú pre nás prvoradé.Veríme, že tento nutný krok sa stretne v celej offroadovej obci s pochopením. Informácie sa budú zasielať registrovaným aj do mailu.

Zmena pravidiel:
v prípade, že sa zaregistrovaný účastník z akýchkoľvek dôvodov nemôže zúčastniť akcie v novom termíne bude mu vrátené štartovné v plnej výške.

Za pochopenie Vám ďakuje a s pozdravom ostáva

                                                                                 OFFROAD CLUB TISOVEC

AKO OHLÁSIM SVOJE ROZHODNUTIE O ÚČASTI?

Po prihlásení do svojho registračného profilu sa vám zobrazí nové tlačidlo "Zúčastníte sa akcie v náhradnom termíne?". Po kliknutí naň, sa vám zobrazí nové okno s výberom 2

volieb Áno/Nie. Podľa toho na ktorú voľbu kliknete, nám odošlete informáciu či sa zúčastníte v náhradnom termíne, alebo nie. Kliknúť môžete len raz! V prípade rozhodnutia

"Nie" vám bude vrátené štartovné a registrácia odstránená. Link na prihlásenie do profilu: http://www.registraciask.4x4tisovec.sk/check_platba_sk.php

Svoje rozhodnutie prosím potvrdte do 21. 3. 2010, po tomto termíne budú všetky nepotvrdené registrácie považované za platné a už bez nároku na vrátenie štartovného.

 

Zdroj: www.4x4tisovec.sk

 

Náhľad fotografií zo zložky Tisovec trophy 2010