Choď na obsah Choď na menu
 


Autoservis zaberá plochu cca 700 m² z toho 250 m² je zastavaná plocha. Autoservis sa skladá z parkoviska pre zákazníkov (10 boxov), z parkoviska pre servisované motorové vozidlá (12 boxov), z mechanickej dielne, z klampiarskej dielne, z prijímacej kancelárie, z kancelárie pre vedenie, zo skladu a šatne s WC.

Autoservis je orientovaný na rýchly servis motorových vozidiel všetkých značiek s činnosťami : - klampiarske a mechanické práce - pneuservis + sezónne uskladnenie pneumatík - predajňa náhradných dielov a príslušenstva.          

                     

 AUTOSERVIS MOTOSPOL s.r.o. Furmanská cesta 2,841 03 Bratislava  02/64286 952

 

 

 

                       

 

Firmám, s ktorými máme zmluvný vzťah, garantujeme pristavenie vozidla najneskôr do 3 pracovných dní. Čas pristavenia je možné telefonicky dohodnúť s prijímacím technikom aj mimo pracovných hodín ako aj odstavenie auta po havárii. Bežné opravy formou výmeny celých náhradných dielov, pri ktorých nie je nutné lakovanie vozidla, zabezpečujeme do 48 hodín, opravy menších klampiarskych prác a lakovania, do 10 pracovných dní od doručenia obhliadky poisťovne a ostatné opravy menšieho rozsahu v priebehu dňa alebo na počkanie. Oprava vozidiel prebieha priebežne, to znamená, že náhradné diely sa snažíme podľa možnosti zabezpečiť v deň pristavenia vozidla. Bežné náhradné diely sú priamo na sklade, v prípade vopred dohodnutej opravy zabezpečujeme náhradné diely už pred pristavením vozidla na opravu. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Náhľad fotografií zo zložky Motospol